Darela

HOT NEWS » ROGER FEDERER, THE SUBPAGE

Roger Federer

V hlavním menu si můžete všimnout novou položku „Federer“. Proto, abych se mohla věnovat i Rogerovi, bez reklam v článku či v sidebaru, do doby, než bych mohla přejít na samostatnou doménu (více na federer.rafanadal.cz).

Je tam také (znovu)uvítací zpráva, kde najdete bližší podrobnosti. Zde mohu dopsat jedno – kdyby jste náhodou chtěli spřátelit, třeba i namísto tohoto webu jednoduše proto, že ho máte raději, klidně se nebojte napsat, já to pochopím 🙂 …  A pokud chcete být spřáteleni s oběma stránkami, budu jedině potěšena!

PS: Upravila jsem stránku, prozatím je změna dokončena

oddělovač

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

2 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com