Rafa Nadal Foundation

RAFA NADAL FOUNDATION

Nadace Rafa Nadal Foundation
Nadace Rafa Nadal Foundation

Nadace Rafa Nadal Foundation byla založena v listopadu roku 2007. Vznikla z touhy tenisového profíka a jeho rodiny pomáhat sociálně diskriminovaným dětem a mládeži, kteří podstupují riziko vyloučení ze strany společnosti. Svým přínosem se snaží umožnit lepší životní styl mladým lidem po celém světě, otevírají nové dveře k naději sportem.

V únoru 2008 oslavili oficiální prezentaci nadace v Manacoru, rodišti Rafy Nadala, Founding Patron, a od té doby se odebírá pevným směrem jasně definovanými cíly a hodnotami.

Poslání

Posláním Rafa Nadal Foundation je nabídnout vzdělávací programy pro nejchudší se společným jmenovatelem – sportem. V nadaci jsou přesvědčeni, že sport je základním nástroji pro osobní a sociální integrace, a proto se stává ústředním bodem, kterým se ubírají všechny jejich akce.

Pomocí dvou klíčových prvků v životě Rafy Nadala, tedy výchovy a sportu jsou schopni posílit některé hodnoty, které považují za největší význam pro osobní růst každého jednoho z příjemců: námaha, respekt a důvěra.

Jejich práce je v současné době vykonávána prostřednictvím spolupráce s nadacemi a organizacemi, které prokázali zkušenosti v projektech v duchu cílů stanovených jejich nadací. Připojili se k nim za účelem provedení nové integrace a rozvojových programů, a to jak na národní, tak i mezinárodní úrovni.

Team nadace
Team nadace

Oddělovač

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

3 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com