Hot videos with Rafa,  Rafael Nadal,  Tennis Match - Video,  Training,  Viňa del Mar

NADAL UŽ SE TĚŠÍ NA KURT. A VLÉTNE NA NĚJ S NOVOU ZBRANÍ!

Co ve videu zazní? I když vážně stojí za to pustit si to a i poslechnout ve videu, je totiž česky, jelikož je ze stránky TN.nova.cz, které jsem nahrála na svůj youtube účet, tudíž je bez reklam 🙂

Určitě si pamatujete na onen osudný zápas (ten je na začátku videa) s Lukášem Rosolem, kdy Rafu koleno už zlobilo, tudíž nebylo divu, že kousek své slávy zažil právě Rosol … Teď je však náš bojovník zpět!
„Posledních pět měsíců mě kolena opravdu hodně bolela, ale už je to mnohem lepší. Občas mě ještě pobolívají. To je tím, že si znovu zvykám na větší zátěž,“ vysvětlil Nadal.

Poslední tři týdny trénuje Nadal naplno a v plánu má tři turnaje v Jižní Americe. „Výsledky nebudou to nejdůležitější, hlavně si chci zvyknout na herní rytmus,“ dodal Nadal.
Při návratu mu mají pomoci i nové rakety, údery z nich by měly mít mnohem přesnější a razantnější.

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

3 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com