Interview with Nadal,  Rafael Nadal

RAFA NADAL: „NESNÁŠÍM POSILOVÁNÍ, POKER JE SKVĚLÝM RELAXEM“

POKER

Zde mám pro vás rozhovor s Rafou. Pro ty, kteří si myslí, že návrat je v nedohlednu je tento článek vysvětlením, že Rafa prostě jenom potřebuji čas na zotavení, vrátí se už tento rok, až si bude sám sebou jistý. Dáváte mu šanci, že se do konce roku znovu stane Světovou jedničkou, nebo jste toho názoru, že to nebude možné?

Co jste během těch měsíců, kdy jste léčil poraněné koleno, dělal?
Rafa Nadal: Měl jsem šanci věnovat se věcem, na které během tenisové sezony nemám čas. Strávil jsem hodně času s rodinou, kamarády, rybařil, hrál golf a učil se hrát poker. A ještě jsem byl tam, kde to nemám rád.

Kde?
Rafa Nadal: Musel jsem hodně makat v posilovně, což opravdu nemusím. Strávil jsem tam hodiny a hodiny velké dřiny. Ale vím, jak moc je to důležité.

Takže se raději vidíte s kamarády za pokerovým stolem?
Rafa Nadal: To je skvělý relax a zábava. Nějak jsme začali hrát a dost mě to chytlo. Vždycky se hrozně nasmějeme, někdy se hra protáhne až do nočních hodin.

Toužíte se někdy zapojit do opravdu velkého pokerového turnaje?
Rafa Nadal: Momentálně je to komplikované a moc nad tím neuvažuju. Teď je pro mě nejdůležitější tenisová kariéra, na kterou se soustředím. Co se stane potom, se teprve uvidí.

Kdy vás tedy opět uvidíme na tenisovém kurtu?
Rafa Nadal: Jsem moc rád, že se stav mého kolene zlepšil. Především za poslední týdny. Pro mě je nejdůležitější, abych se vrátil. Je jedno kdy. Chci nastoupit co nejdříve, ale udělám to, až budu na sto procent připraven. Nic neuspěchám.

Jak vám bylo, když jste sledoval tenisové kamarády a soupeře?
Rafa Nadal: Jak mi mohlo být… V tenisu jsem předvedl osm nebo devět parádních let, jaké jsem si ani v tom nejdivočejším snu nedokázal představit. Chybělo mi, že jsem nebyl na hřišti.

Kdybyste mohl, změnil byste v kariéře něco?
Rafa Nadal: Nic bych neměnil. Jsem šťastný.

A co ta vaše zranění?
Rafa Nadal: Musím se k nim postavit čelem a bojovat. Respektovat, že se stala a pracovat na tom, aby se situace zlepšila. Zkusím se zase vrátit tak, jak mě všichni znají.

Zdroj: blesk.cz

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

0 komentářů

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com