Rafael Nadal,  Roger Federer,  Tennis kings,  US Open

MATS WILANDER SE MODLÍ PRO NÁVRAT RAFY K TENISU

Bývalá světová jednička a sedmi grandslamový vítěz Mats Wilander ze Švédska řekl, že si přeje a modlí se, aby tenisoví lidé opět získali Rafaela Nadala v úplné kondici.
Wilander řekl, že by si přál, aby Nadal znovu v soupeřových očích vycítil strach.
V nedávném rozhovoru řekl: „Jen bych si přál a modlím se, dostat Rafu zpět. A správný Rafa vyvolá strach v jejich očích.“

Nadal se nezúčastnil jediného turnaje v posledních sedmi měsících z důvodů zranění kolene a žaludečního virusu. Svůj návrat na scénu plánuje na VTR Open v Chile příští měsíc.
Wilander také doufá, že tenisoví fanoušci budou mít možnost vidět Big Four a hrát zase spolu. Švéd si myslí, že bude větší zábava vidět Big Four (Velká čtyřka) také Andyho Murrayho na stejné úrovni s Rogerem Federerem, Novakem Djokovičem a Rafy Nadala.

„Opravdu doufám, že budeme mít možnost vidět Velkou čtyřku opět spolu. Zvlášť teď, kdy je Murray posilněný a je ochoten převzít zodpovědnost za své chování na hřišti a mimo kurt s najímáním někoho, jako Ivan (Lendl),“ řekl Wilander.
Švéd se nedomnívá, že Murray, který prohrál ve čtyřech grandslamových finále by nemohl vyhrát US Open titul v přítomnosti Nadala. Myslí si, že Murrayho čas přišel, jen potřeboval svrhnout Djokoviče, což udělal. Brit porazil panující světovou jedničku Djokoviče a vyhrál svůj první grandslamový titul na US Open.

Wilander řekl: „Ne. Myslím, že nastal jeho čas. Překonal Novaka, byl ten, který se ho měl obávat. Novak je ten, koho potřeboval porazit.“

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

0 komentářů

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com