Important articles,  Rafael Nadal

Rafův comeback

Článek zveřejněn na nadalistas.com 30.11.2012

Tenisoví fanoušci dostali před začátkem nové sezony předčasný vánoční dárek. Tolik radosti už z něho nebudou mít Djokovič a spol. Na dvorce se totiž vrací po problémech s kolenem Rafael Nadal a svým soupeřům posílá jasný vzkaz. “Jsem lepší a lepší.”

Na prvním grandslamovém turnaji roku Australian Open už plánuje prohánět soupeře s veškerou vážností. Ještě předtím si v exhibici vyzkouší, jak jeho koleno i tenisové údery přežily více než půlroční pauzu. Rafael Nadal se vrací na dvorce.

Od porážky ve druhém kole Wimbledonu od Lukáše Rosola Nadal na kurtech chybí. K štěstí českých tenistů se nestihl dát dohromady ani na finále Davisova poháru, což jeho parťáci z týmu zaplatili prohrou.

Teď už, jak se zdá, je Rafa v pořádku. Své umění bude moci natěšeným fanouškům ukázat už od 27. prosince v Abu Dabí, kde v exhibičních zápasech změří síly se světovou jedničkou Novakem Djokovičem a Andy Murraym.

Následovat by měl turnaj v Qataru, kde bude Španěl nejvýše nasazeným tenistou. “Každý se na návrat Rafy těší, přinese úplně jiný náboj,” říká ředitel turnaje Karim Alami. Hlavní cíl je však až Australian Open.

“Dělám pokroky každým dnem. Věřím, že to tak bude pokračovat,” posílá jasný vzkaz soupeřům bývalá světová jednička.

Šestadvacetiletý tenista bojoval přes půl roku s Hoffovou nemocí, která způsobovala zánět v jeho levém kolenu. Problémy by však už měly být minulostí, což potvrdily i záběry z tréninku na Mallorce v minulém týdnu.

 Zdroj: isport.blesk.cz

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

6 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com