Dalía,  Davis Cup,  Important articles

Davis Cup patří nám!

Po 32 letech znovu na vrcholu!

Cože? My jsme vyhráli finále Davis Cupu? Jsem z toho trušku mimo, nezbývá než našim hochům poděkovat (ah jak nerada jsem viděla Lukáše Rosola, nemohu ho ani vystát!)… V lóži mezi slavnými seděl například Miroslav Donutil i s manželkou … Je to historické od roku 1980, co se nám to povedlo, máme být právem na koho pyšní! Díky patří mimo jiné Tomáši Berdychovi a Radkovi Štěpánkovi za skvělé výkony, díky kterým jsme získali celkové skóre 3:2, které nás vyneslo až k vrcholu vítězství!

Zranění Rafy nám k vítězství také pomohlo (odpusť Rafo, těším se až se vrátíš na kurty, ale je to tak!), kdo ví, jak by se našim hochům dařilo. Bohužel jsem si ale zápas pořádně neužila, sledovala jsem ho na netu (já koza si neuvědomila, že to vysílá ČT Sport). Ale co jsem viděla bylo skvělé, nestihla jsem úplný konec, jelikož se mi program sekal!

THANK U SO SO MUCH CZECH CHAMPIONS!

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

21 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com