Dalía,  Davis Cup,  Important articles,  Rafael Nadal,  Training

Rafa se vrací, hrát bude ještě letos!

Právě jsem přečetla tu nejkrásnější zprávu za celý týden! Rafa je už na tom s kolenem lépe, alespoň to tvrdí o svém synovci Toni Nadal, který je zároveň jeho trenérem! Blíží se finále v O2 Aréně Davis Capu, není však jisté, že se tam Rafa objeví. „Rafa nebude hrát do doby, než bude stoprocentně v pořádku.“ Co se týče samotného Davis Cupu, Toni prohlásil: „Nevím, jestli bude Rafa hrát finále. Já doufám, že tam bude. Je pravda, že čas utíká.“ V nejbližší době se dozvíme, jak to bude, jelikož finále se koná od 16. do 18. listopadu!

Rafa hrál naposledy ve Wimbledonu proti českému tenistovi Lukáši Rosolovi, kde ho porazil. Nebylo to kvůli tomu, jak šikovný je, spíš kvůli Rofovu zraněnému kolenu, které trápily bolesti. Nevadí, Rosola čekala chvíle slávy, Rafa bude znovu bodovat ještě v tomto roce, možná začátkem toho dalšího. Rafa prozatím má dovolený hrát jenom golf, kvůli ztraceným bodům klesl na 4. příčku ATP žebříčku. Vše se ale ještě může změnit (a změní se brzo)! Již v prosinci by si měl zahrát londýnský Turnaj mistrů.

Další prohlášení Toniho Nadala: „Rafael se stále zotavuje, Věřím, že by mohl během patnácti dnů začít trénovat. Uvidíme, kdy se vrátí k zápasům.“ „Musí čekat a věřit,“ dodal.
Chystá se někdo z vás na finále Davis Cupu? Sama ještě nevím, jestli jít nebo ne 😀 A taky, kolik je ještě k dispozici lístků a která místa jsou volná. No, uvidím!

Darrah Sklars

An ordinary girl from the Czech Republic in part of Europe, amateur graphic designer and web editor interested in social networks / media • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Una chica corriente de la República Checa en parte de Europa, diseñadora gráfica aficionada y editora web interesada en redes sociales / medios • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT | Obyčejná dívka pocházející z České republiky v části Evropy, amatérská grafička a editorka webů se zájmem o sociální sítě/média • INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, TUMBLR, VK.COM, OK.RU, REDDIT

18 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com